Menu
Szef kuchni poleca
The chef recommends
Carpaccio z ośmiornicy / salsa owocowa
69,00 zł
Małże św. Jakuba / puree z zielonego groszku / chipsy z coppy
89,00 zł
Foie gras / domowa brioszka / szparagi
109,00 zł
Łosoś / młode ziemniaki / warzywa grillowane / sos veloute
79,00 zł
Biały halibut / pieczone ziemniaki / mix sałat / masło ziołowe
159,00 zł
Pierś z kaczki / puree ziemniaczane z karmelizowaną cebulą / gruszka w winie / demi glace z wiśnią
89,00 zł
Argentyński antrykot / pieczone ziemniaki / warzywa grillowane / sos demi glace
129,00 zł
Fondant czekoladowy / lody pistacjowe
42,00 zł
Krewetki w emulsji winno - maślanej z pikantną salsą
65,00 zł
Mule w sosie kremowym z kiłbaską nduja
59,00 zł
Pieczony kozi ser ze śliwką i kruszonką orzechową
46,00 zł
Zupa z ryb i owoców morza z szafranem
49,00 zł
Krem z dyni z kruszonką orzechową
38,00 zł
Spaghetti nero si seppia z krewetkami, przegrzebkami, mulami w sosie homarowym
119,00 zł
Tagliatelle z krewetkami w sosie pomidorowym z wędzoną papryką
79,00 zł
Pappardelle z polędwicą wołową w sosie borowikowym
89,00 zł
Ravioli dyniowe w emulsji szałwiowej z orzechami pini
Filet z dorady z risotto szafranowym, brokułami i ziołowym masłem
79,00 zł
Ośmiornica w sosie pomidorowo - paprykowym z puree ziemniaczanym z chorizo
159,00 zł
Risotto z owocami morza
99,00 zł
Pieczone udo z kaczki z gnocchi dyniowymi, mini sałatą rzymską i orzechami pini
79,00 zł
Pieczona gicz jagnięca z puree ziemniaczanym, warzywami z sosem własnym
109,00zł
Stek z polędwicy wołowej z gratin ziemniaczanym, warzywami z sosem bearnaise
159,00zł
Tiramisu pistacjowe
42,00 zł
Creme Brulee piernikowy
36,00 zł