Menu
Szef kuchni poleca
The chef recommends
Ostrygi Fine de Claire
29,00 sztuka / piece
Ogon homara / masło klarowane / sałata
149,00 zł
Małże nowozelandzkie zapiekane z parmezanem
65,00 zł
Zielone szparagi / sos holenderski / parmezan
47,00 zł
Mix owoców morza (dla 2. osób)
450,00
Łosoś / młode ziemniaki / szparagi / sos bearnaise
79,00 zł
Antrykot argentyński / młode ziemniaki / sałata rzymska / chimichurri
126,00 zł
Fondant czekoladowy / lody waniliowe
42,00 zł
Krewetki po tajsku z ananasem
68,00 zł
Mule w sosie z gorgonzolą i miętą
59,00 zł
Tatar z łososia z kalarepą, majonezem koperkowym i kawiorem z pstrąga
59,00 zł
Burrata z pesto z czosnku niedźwiedziego z pomidorami
46,00 zł
Plastry polędwiczki cielęcej z majonezem kaparowo – musztardowym
65,00 zł
Bisque z raków z creme fraiche
59,00 zł
Krem z zielonych warzyw z chipsem z pora
38,00 zł
Tagliatelle z krewetkami w emulsji winno – maślanej z pesto z czosnku niedźwiedziego
79,00 zł
Ravioli z wędzonym pstrągiem, palonym masłem i kawiorem z pstrąga
75,00 zł
Tagliatelle z polędwicą wołową w sosie truflowo – borowikowym
89,00 zł
Gnocchi z gorgonzolą ,zielonymi warzywami i burratą
75,00 zł
Filet z dorady z młodymi ziemniakami, miksem sałat i palonym masłem
88,00 zł
Risotto z owocami morza
99,00 zł
Porchetta: rolada z boczku z kaszubskiego dzika na chrzanowym puree ziemniaczanym, z burakiem w occie wiśniowym i sosem na bazie portera bałtyckiego
102,00 zł
Stek z argentyńskiej polędwicy wołowej z ziemniakiem hasselback, młodymi warzywami i sosem z czerwonego wina i mascarpone
169,00 zł
Cannoli z gdańskim mleczkiem i kaszubską truskawką
35,00 zł
Lody z likierem pistacjowym
39,00 zł