Menu
Szef kuchni poleca
The chef recommends
Małże św. Jakuba / puree z marchwi
99,00 zł
Boczniak królewski / sos z wina i masła
37,00 zł
Tatar z polędwicy wołowej z majonezem pistacjowym
65,00 zł
Domowe tagliatelle z ogonem homara
199,00 zł
Biały halibut / risotto szafranowe / dzikie brokuły / masło ziołowe
139,00 zł
Talerz owoców morza (dla 2. osób)
450,00 zł
Policzki wołowe / risotto grzybowe / demi glace
89,00 zł
Gicz jagnieca / puree ziemniaczane / młode warzywa
102,00 zł
Japońska wołowina Wagyu A-5
Polędwica / Tenderloin 350,00 zł / 100 g; Rostbef / Sirloin 250,00 zł / 100 g
Mus z białej czekolady
37,00 zł
Krewetki po tajsku z ananasem
68,00 zł
Mule w sosie z gorgonzolą i miętą
59,00 zł
Tatar z łososia z kalarepą, majonezem koperkowym i kawiorem z pstrąga
59,00 zł
Burrata z pesto z czosnku niedźwiedziego z pomidorami
46,00 zł
Plastry polędwiczki cielęcej z majonezem kaparowo – musztardowym
65,00 zł
Bisque z raków z creme fraiche
59,00 zł
Krem z zielonych warzyw z chipsem z pora
38,00 zł
Tagliatelle z krewetkami w emulsji winno – maślanej z pesto z czosnku niedźwiedziego
79,00 zł
Ravioli z wędzonym pstrągiem, palonym masłem i kawiorem z pstrąga
75,00 zł
Tagliatelle z polędwicą wołową w sosie truflowo – borowikowym
89,00 zł
Gnocchi z gorgonzolą ,zielonymi warzywami i burratą
75,00 zł
Filet z dorady z młodymi ziemniakami, miksem sałat i palonym masłem
88,00 zł
Risotto z owocami morza
99,00 zł
Porchetta: rolada z boczku z kaszubskiego dzika na chrzanowym puree ziemniaczanym, z burakiem w occie wiśniowym i sosem na bazie portera bałtyckiego
102,00 zł
Stek z argentyńskiej polędwicy wołowej z ziemniakiem hasselback, młodymi warzywami i sosem z czerwonego wina i mascarpone
169,00 zł
Cannoli z gdańskim mleczkiem i kaszubską truskawką
35,00 zł
Lody z likierem pistacjowym
39,00 zł