Menu
Szef kuchni poleca
The chef recommends
Krewetki w emulsji / puree dyniowe / chips z pietruszki
65,00 zł
Małże świętego Jakuba zapiekane z parmezanem
99,00 zł
Baby kalmarki w czerwonym winie
69,00 zł
Risotto z borowikami
49,00 zł
Foie gras / shokupan / demi glace / figa
109,00 zł
Filet z troci szkockiej / risotto / wakame / sos veloute
95 zł
Talerz owoców morza (dla 2. osób)
499,00 zł
Tournedos Rossini : stek z polędwicy wołowej / foie gras / czarna trufla / shokupan / mix sałat
259,00 zł
Stek z japońskiej polędwicy Wagyu klasy A5
350 zł / 100 g
Fondant czekoladowy
42,00 zł
Krewetki dnia – zapytaj obsługę
-
Mule w sosie putanesca
59,00 zł
Carpaccio z tuńczyka z wakame, majonezem wasabi i sezamem
65,00 zł
Tarta (quiche) z musem z koziego sera z konfiturą śliwkową
46,00 zł
Arancini borowikowe z pianą serowo – grzybową i chipsem z sera bursztyn
46,00 zł
Tatar z argentyńskiej polędwicy wołowej z piklami i majonezem szczypiorkowym
59,00 zł
Bisque z owoców morza z szyjkami rakowymi, mulami i krewetkami
59,00 zł
Zupa krem z pomidorów z grzanką parmezanową
38,00 zł
Zupa cebulowa z grzanką parmezanową
45,00 zł
Tagliatelle z owocami morza w sosie putanesca bianca
109,00 zł
Gnocchi w sosie dyniowym z musem z koziego sera, orzechami laskowymi i szałwią
69,00 zł
Tagliatelle z polędwicą wołową w sosie truflowo – borowikowym
89,00 zł
Okoń morski pieczony w całości pod parmezanem z ziemniakmi pieczonymi, sałatką i sosem veloute
99,00 zł
Filet z pstrąga z risotto szafranowym, piklowanym kalafiorem i sosem rakowym
68,00 zł
Risotto z owocami morza
99,00 zł
Pierś z kurczaka z gratinem ziemniaczanym, dzikimi brokułami i sosem foie gras
79,00 zł
Pierś z kaczki z gnocchi, piklowaną czerwoną kapustą i sosem demi-glace
89,00 zł
Stek z antrykotu z ziemniakami pieczonymi, warzywami i sosem demi-glace
129,00 zł
Creme brulee piernikowy
35,00 zł
Śliwki marynowane w syropie korzennym z kruszonką i lodami
29,00 zł