,-

  Szef Kuchni Poleca
underline

 Przystawki :

 

underline

Mule Holenderskie w emulsji winno-maślanej 45,-

 underline

 Baby Kalmarki w emulsji winno-maślanej 65,-

underline

Przegrzebki/ sos homarowy  69,-

underline

  Antipasti - selekcja włoskich serów i mięs 99,-/2os.

underline

 

Dania główne :

 

 Tagliatelle nero di seppia/ przegrzebki/ krewetki/ sos homarowy 95,-

underline

Halibut/ risotto szafranowe/ warzywa grillowane/ sos bearnaise 99,-

underline

 Ośmiornica/ figa/ syrop klonowy/ espuma chorizo/ wędzona papryka 139,-

underline

Club steak/ ziemniaki pieczone/ demi glace rozmaryn/ sałata z vinegretem 159,-

underline 

 

Deser :

Panna Cotta/ rum/ palona biała czekolada 29,-

underline

  Fondant czekoladowy  33 ,-