Menu
Przystawki
Krewetki w emulsji winno - maślanej z pikantną salsą 65,-
Mule w sosie kremowym z kiłbaską nduja 59,-
Mix antipasti - talerz włoskich wędlin i serów 55,-/1os
110,-/2os
Zupy
Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 49,-
Krem z dyni z kruszonką orzechową 38,-
Domowe makarony
Spaghetti nero si seppia z krewetkami, przegrzebkami, mulami w sosie homarowym 119,-
Tagliatelle z krewetkami w sosie pomidorowym z wędzoną papryką 79,-
Pappardelle z polędwicą wołową w sosie borowikowym 89,-
Ravioli dyniowe w emulsji szałwiowej z orzechami pini
Dania główne
Filet z dorady z risotto szafranowym, brokułami i ziołowym masłem 79,-
Ośmiornica w sosie pomidorowo - paprykowym z puree ziemniaczanym z chorizo 159,-
Risotto z owocami morza 99,-
Pieczone udo z kaczki z gnocchi dyniowymi, mini sałatą rzymską i orzechami pini 79,-
Pieczona gicz jagnięca z puree ziemniaczanym, warzywami z sosem własnym 109,-
Stek z polędwicy wołowej z gratin ziemniaczanym, warzywami z sosem bearnaise 159,-
Desery
Beza z kremem daktylowym i orzechami 39,-
Creme Brulee piernikowy 36,-