Menu
Przystawki
Krewetki w emulsji winno - maślanej z puree z zielonego groszku 65,-
Mule w białym winie 59,-
Mozzarella di Bufala z pomidorami malinowymi, orzechami włoskimi i pesto z suszonych pomidorów 46,-
Mix antipasti - talerz włoskich wędlin i serów 55,-/1os
110,-/2os
Zupy
Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 49,-
Krem z włoskich pomidorów z creme fraiche i grzankami 37,-
Domowe makarony
Totrelloni truflowe z borowikami w kremowym sosie 69,-
Tortelloni nero di seppia z łososiem wędzonym i ricottą w sosie koperkowym 69,-
Tagliatelle z krewetkami w sosie winno - maślanym z chili i imbirem 79,-
Tagliatelle z polędwicą wołową, borowikami w kremowym sosie truflowym 89,-
Tagliatelle ze szpinakiem i gorgonzolą w kremowym sosie z orzechmi włoskimi i melonem 63,-
Dania główne
Ryba dnia - zaytaj obsługę
Stek z miecznika z gnocchi i caponatą z chorizo 119,-
Risotto z owocami morza 99,-
Pierś z perliczki z puree z batatów, kapustą pak choi i sosem demi glace z rokitnikiem 94,-
Stek z polędwicy wołowej z młodymi ziemniakami, grzybami portobello i sosem pieprzowym 159,-
Ragu z jelenia w sosie z czerwonego wina z warzywami korzeniowymi 85,-
Desery
Tiramisu 36,-
Creme Brulee 36,-