Menu

underline

 Przystawki

 

Krewetki w emulsji winno - maślanej z pikantną salsą 65,-

 underline

Mule w sosie kremowym z kiłbaską nduja 59,-

underline

Pieczony kozi ser ze śliwką i kruszonką orzechową 46,-
 
underline
Tatar z jelenia z ogórkiem marynowanym, ceebulą prażoną i majonezem lubczykowym 65,-

underline

Mix antipasti - talerz włoskich wędlin i serów    55,-/1os

                                                               110,-/2os

Zupy

 

Zupa z ryb i owoców morza z szafranem 49,-

underline

Krem z dyni z kruszonką orzechową 38,-

 

 

Domowe makarony

 

Spaghetti nero si seppia z krewetkami, przegrzebkami, mulami w sosie homarowym  119,-

underline

Tagliatelle z krewetkami w sosie pomidorowym z wędzoną papryką  79,-

underline

Pappardelle z polędwicą wołową w sosie borowikowym  89,-

underline

Ravioli dyniowe w emulsji szałwiowej z orzechami pini

Dania główne

 

Filet z dorady z risotto szafranowym, brokułami i ziołowym masłem  79,-

   underline

Ośmiornica w sosie pomidorowo - paprykowym z puree ziemniaczanym z chorizo  159,-

    underline

Risotto z owocami morza 99,-

   underline

Pieczone udo z kaczki z gnocchi dyniowymi, mini sałatą rzymską i orzechami pini  79,-

underline

Pieczona gicz jagnięca z puree ziemniaczanym, warzywami z sosem własnym  109,-

underline

Stek z polędwicy wołowej z gratin ziemniaczanym, warzywami z sosem bearnaise  159,-

 

Desery

 

Beza z kremem daktylowym i orzechami  39,-

underline

Creme Brulee piernikowy  36,-